Contact us now
+1-888-846-1732

Category: Dejlig sex valhalla pigerne

Hårfjerningscreme lader til at være gået lidt af mode til fordel for voks, sugaring og mere moderne hårfjerningsmetoder. Men er der egentlig. Har du hørt, hvad 15 kunder siger om Veet? Del din 5 anmeldelser. Offentliggjort Er vant til at fjerne hår med voks, men dette er meget ringe. Spild af. jeg overvejer at prøve veet hårfjernings creme på mine private kropsdele, bruges i badet (mener det hedder Veet in shower hårfjerningscreme). sig på, og diverse intim sæber og cremer, og der er ALTID røde knopper.

Veet hårfjerningscreme intim anmeldelse massagepiger - kan give

Det er ikke løgn, når de skriver, at man får silkeglatte ben! Dog varmer voksen sig op til en behagelig temperatur, og det er muligt at varme op over flere gange. Det er positivt, at de hår, som cremen får dækket, og man fjerner, forbliver væk i op til en hel uge! Gravide må slet ikke bruge hårfjerningscreme da de som sagt går direkte i blodbanen.

Veet hårfjerningscreme intim anmeldelse massagepiger - site kun

Sådan undgår du, at din mascara klumper. Der er så mange og de har været der i 4 dage ca. Det var simpelthen alt for smertefuldt, og voksen sad alt for godt fast - derfor måtte jeg langsomt fjerne voksen i klumper og med en klud, hvilket resulterede i at voksen ikke virkede efter hensigten.

Videos

Veet in Shower Hårfjerningscreme

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *